Reklamne table
Notranji Design
Cnc - Obdelava
Pleksi steklo
Notranji design in notranje označevanje prostorov

Smo strokovnjaki s področja notranjega označevanja. Naše podjetje se ukvarja z izdelavo in načrtovanjem vašega poslovnega ali bivalnega okolja. V to vključujemo označevanje prostorov, svetlobni napisi, ambientne osvetlitve, tapete, grafike, napise, inovativno pohištvo,...


Kako vam lahko pomagamo?
V sodelovanju z arhitekti skupaj ustvarimo in oblikujemo vaš prostor za kar se da najboljše počutje in estetski ambient.
Izdelujemo tudi tapete in grafike, ki bodo vašemu prostoru dodali unikaten pridih. Naše tapete so narejene iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in preprosto vzdrževanje. Naše grafike pa so kakovostno natisnjene in bodo vaš prostor zagotovo oživile. 

Z našimi storitvami notranjega designa in označevanja vam lahko pomagamo, da se boste počutili udobno v svojem prostoru.

Naše podjetje za notranji design in izdelavo notranjega označevanja ponuja različne storitve, ki so prilagojene vašim potrebam. Poleg načrtovanja in izdelave notranje opreme ter označevanja stavb, nudimo tudi svetovanje in oblikovanje interierjev, izbiro barv, materialov ter celovito koordinacijo projektov.

Pri svojem delu uporabljamo kakovostne materiale in sodobne tehnologije, ki zagotavljajo trajnost in estetiko naših izdelkov. Naš cilj je ustvariti prostor, ki vam ustreza in odraža vaš osebni stil ter hkrati zagotavlja funkcionalnost.

Naša ekipa strokovnjakov se posveti vsakemu projektu posebej in se trudi, da bo vaš prostor izgledal čudovito. Pri načrtovanju notranje opreme poslušamo vaše želje in vam ponujamo ideje, ki bodo izpolnile vaša pričakovanja. Naša naloga je, da vam pomagamo ustvariti dom ali poslovni prostor, ki bo z vami rasel in se spreminjal skupaj z vašimi potrebami.

Ne glede na to, ali gre za majhen projekt ali celovito prenovo vašega prostora, smo vam na voljo za svetovanje in pomoč. Pri nas boste dobili strokovno svetovanje, kakovostne storitve in konkurenčne cene.

Veseli bomo, da vam lahko pomagamo ustvariti prostor, ki bo odražal vašo osebnost in življenjski stil.
Kaj vam nudimo?

  • Notranje označevanje
  • Svetlobni napisi
  • Tisk nalepk in grafik
  • Polepitev steklenih ali stenskih površin
  • Zelene stene
  • Izdelava pultov ali promocijskih objektov
  • Tisk in polepitev stenskih tapet
  • Izdelava perforiranih sten ali stropov
  • Inovativni design
  • Prilagodljivost na vaše želje in odlično svetovanje
Nudimo tudi kakovostno montažo.
Celoten projekt izpeljemo od zasnovne faze, do izdelave in montaže.

naši projekti


Naše delo predstavljajo uspešno zaključeni projekti.
Neonski napis in Svetlobni znak

Ponosno vam predstavljamo naš najnovejši projekt, ki bo vašemu notranjemu prostoru vdahnil svežino in edinstvenost. Z našimi neonskimi napisi in svetlobnimi logotipi boste ustvarili čarobno vzdušje, ki bo takoj pritegnilo pozornost vsakega obiskovalca!
Zakaj izbrati nas?

Ste v iskanju kreativnih in kakovostnih rešitev za notranji design vašega podjetja?
Pri nas vam ponujamo izdelke in objekte za notranji design, ki bodo vaš prostor spremenili v privlačen in funkcionalen prostor, ki bo navdušil vaše stranke in zaposlene.

Naša ekipa strokovnjakov za notranji design uporablja najboljše materiale in najnovejše tehnologije za izdelavo edinstvenih izdelkov, ki se popolnoma prilegajo vašemu podjetju.
Naši izdelki so narejeni z mislijo na estetiko, funkcionalnost in trajnost, tako da bodo vaši prostori izgledali privlačni in bodo dolgo časa zdržali.

Poleg tega vam nudimo tudi popolno podporo pri izvedbi projekta, vključno z načrtovanjem, izdelavo in namestitvijo izdelkov. Naše storitve so prilagojene vašim specifičnim potrebam in željam, tako da boste dobili popolnoma prilagojeno rešitev za notranji design vašega podjetja.

Zaupajte nam svoje zahteve in želje, mi pa vam bomo zagotovili vrhunsko storitev, ki bo vašemu podjetju dodala vrednost in ga postavila v ospredje med konkurenco.
Celoten izgled in oprema prostora

Naša storitev zajema celoten vizualni branding za pisarne podjetij, kar vključuje oblikovanje logotipa, barvno paleto ter izdelavo vizitk, dopisnih listov, kuvert, map in drugih tiskovin.

Poleg tega pa tudi opremljamo vaše poslovne prostore z napisi, nalepkami in označbami, ki so prilagojene vaši vizualni podobi.

Naš cilj je, da vaš poslovni prostor izgleda urejeno in profesionalno ter da je vaša vizualna podoba enotna in prepoznavna. S pomočjo naše storitve boste lahko še bolj učinkovito komunicirali s svojimi strankami in izboljšali svoj poslovni uspeh.
Zelene stene

Zakaj zeleni trend? 

Ker je najmodernejša oblika notranjega dekorja.

Z njo osvežite prostor, pritegnete pozornost in ustvarite odličen ambient. Dodate še napis ali logotip vašega podjetja in s tem spremenite ton in vtis, ki ga naredite na svoje stranke.

Zelene stene so preproste in ne potrebujejo hudih posegov v že stoječe pohištvo ali stene. Postavitev je hitra in že v enem dnevu je lahko vaš poslovni prostor dobi povsem nov videz.

Na zelene stene lahko umestimo Neonske napise, ne svetlobne napise ali svetlobne. Možnosti je ogromno in tudi izbira zelenih podlag je raznolika od različnih mahov, trave ali jungli podobnih opcij.

V našem podjetju za vas uredimo izdelavo in montažo zelenih sten in izdelamo vse možnosti napisov in logotipov.

V sodelovanju z največjim dobaviteljem umetnih rastlin pri nas, vam omogočimo, da je vsak projekt zaključen v rekordnem času.
Zelena stena in neonski napis

Za Casino Lipica smo izdelali prav poseben Neonski napis "Take the risk Or lose the Chance". Napis je pritrjen na steni, ki jo krasijo tudi umetne rastline. Gre za najmodernejši trend notranjega označevanja in v prostor vnese svežino. Stranka je zraven dobila tudi daljinski upravljalnik, ki kontrolira svetlost in vklop/izklop. 

Projekt je uspešno zaključen in stranka je zadovoljna.
Sejemske postavitve

Naša storitev se osredotoča na izdelavo sejemskih postavitev za podjetja.

Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala pri načrtovanju in izdelavi popolnoma prilagojenih sejemskih postavitev, ki bodo vašemu podjetju omogočile izstopanje in pritegnile pozornost obiskovalcev na sejmu. Naš cilj je ustvariti sejemsko postavitev, ki bo izražala vašo blagovno znamko, kreativnost in edinstvenost.

Z našo storitvijo lahko pričakujete vrhunsko kakovost, izpolnjevanje rokov in odlično podporo skozi celoten proces.
Perforirane stene

Naša storitev vključuje izdelavo perforiranih sten in stropov. Perforirane stene in stropi so narejeni iz materialov, ki omogočajo zvočno absorpcijo in zmanjšanje hrupa v prostoru.

Ti materiali so običajno sestavljeni iz perforiranega lesa, kovine ali pleksi stekla, ki so lahko različnih velikosti in oblik.

Naša ekipa strokovnjakov bo pomagala pri načrtovanju in izvedbi projekta, da bo ustrezal vašim potrebam in željam. Perforirane stene in stropi so idealni za pisarne, restavracije, šole, bolnišnice in druge prostore, kjer je potrebno zmanjšati hrup in izboljšati kakovost zvoka. Naš cilj je zagotoviti kakovostno izdelavo, ki bo ustvarila prijetno in udobno okolje za vaše stranke in zaposlene.
Oprema prostorov CargoX

3D reklamna table CargoX je res lep projekt, ki smog a ustvarili v sodelovanju s podjetjem. Gre za najmodernejšo verzijo reklamnih napisov, ki vsebujejo zelen mah ali travo, ki napisu res da neko svežino in pridih modernega dizajna. Napis prostorom podjetja CargoX res olepša in  prinese v proctor dobro počutje in da občutek pripadnosti podjetju.
Zeleni 3D napis

Naš izdelek so moderni 3D svetlobni napisi in reklamne table, ki jih obogatimo s svežim izgledom umetne trave. Naši izdelki so narejeni iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in visoko kakovostno osvetlitev. 3D učinek dodatno poudari izgled napisa ali table, ki tako postane še bolj privlačen in opazen. Poleg tega pa smo dodali še umetno travo, ki izdelku daje dodatno svežino in privlačnost. Naš cilj je ustvariti izdelek, ki bo privabil pozornost vaših strank in obiskovalcev ter povečal prepoznavnost vašega podjetja. S pomočjo naših modernih in unikatnih izdelkov boste lahko izstopali med konkurenco in si zagotovili uspeh na trgu.
Ambientne osvetlitve prostorov

Naša storitev ambientne osvetlitve za podjetja bo vašemu prostoru vdahnila življenje in ustvarila čarobno vzdušje, ki bo navdušilo vaše stranke in obiskovalce.

Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala pri načrtovanju in izdelavi popolnoma prilagojene ambientne osvetlitve, ki bo izpolnila vse vaše zahteve in pričakovanja.

Ne glede na to, ali gre za elegantno notranjo osvetlitev, zunanjo osvetlitev ali osvetlitev vaše poslovne stavbe, bomo poskrbeli za vse podrobnosti, da boste lahko brezskrbno uživali v končnem izdelku. Z našo storitvijo lahko pričakujete vrhunsko kakovost, izpolnjevanje rokov ter izjemno podporo in svetovanje skozi celoten proces.

Prepričani smo, da bo naša ambientna osvetlitev pripomogla k izboljšanju vašega poslovanja in ustvarila nepozaben vtis pri vaših strankah in obiskovalcih.
Zelena stena z napisom Supernova

Izziv:
Podjetje Supernova je želelo izboljšati vizualno podobo svojega nakupovalnega centra v središču mesta. Želeli so unikaten in privlačen izdelek, ki bi privabljal pozornost obiskovalcev in poudaril njihovo blagovno znamko.

Rešitev:
Naša ekipa je pripravila predlog za izdelavo 3D napisa na zeleni steni iz umetnih rastlin. Ideja je bila, da se napis vključi v naravno okolico in da se s tem ustvari edinstven izdelek, ki bo privlačen in pozitiven za obiskovalce nakupovalnega centra.

Za izvedbo projekta smo najprej izmerili površino stene in določili najprimernejšo lokacijo za napisa. Nato smo pripravili načrt za izdelavo 3D napisa, ki je vključeval uporabo umetnih rastlin, ki so bile izbrane glede na specifične zahteve podjetja Supernova. Po izdelavi napisa smo ga namestili na steno, kjer smo s pomočjo profesionalnih orodij in opreme zagotovili stabilnost in varnost izdelka.

Rezultati:
Izdelan 3D napis na zeleni steni iz umetnih rastlin je postal glavni vizualni element v nakupovalnem centru in privablja pozornost obiskovalcev. Podjetje Supernova je bilo zadovoljno z izdelkom, saj je ta pomagal izboljšati prepoznavnost njihove blagovne znamke in ustvariti prijetno vzdušje v nakupovalnem centru. Poleg tega pa je bil izdelek tudi cenovno ugoden in je bil izdelan v zelo kratkem času.
Izdelava promocijskih pultov

Naša storitev se osredotoča na izdelavo promocijskih pultov za podjetja.

Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala pri načrtovanju in izdelavi popolnoma prilagojenih promocijskih pultov, ki bodo vašemu podjetju omogočili učinkovito promocijo vaših izdelkov in storitev.

Naš cilj je ustvariti promocijski pult, ki bo izražal vašo blagovno znamko, kreativnost in funkcionalnost.
Promocijska stena

Naša storitev vključuje izdelavo in tiskanje promocijskih sten z logotipi in imeni sponzorjev za različne dogodke in prireditve.

Naša ekipa strokovnjakov za grafično oblikovanje vam bo pomagala pri oblikovanju in izdelavi unikatne stene, ki bo poudarila vašo blagovno znamko in privabila pozornost obiskovalcev. Stene so narejene iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo trajnost in vzdržljivost.

Poleg tega pa imamo na voljo tudi tiskalnike vrhunske kakovosti, ki omogočajo natančen tisk logotipov in imen sponzorjev na stene. Naš cilj je ustvariti promocijsko steno, ki bo v oči padla in poudarila vašo blagovno znamko ter sponzorje dogodka. Naša storitev je primerna za različne dogodke in prireditve, kot so športni dogodki, konference, sejmi in druge podobne prireditve, ki zahtevajo izdelavo unikatne promocijske stene.
notranji design

Vse pravice pridržane © ELP d.o.o. 2022, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh elp.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.