Reklamne table
Notranji Design
Cnc - Obdelava
Pleksi steklo
digitalno tiskanje

DIGITALNO TISKANJE IN NALEPKE od XXS do XXL formata

 
Polepitev vozil
Je najboljša oblika promocije za vaše podjetje. Opazili vas bodo povsod in vaše vozilo bo vedno prepoznano. Vozilo lahko transformiramo v logotip vašega podjetja oz. izgled. Folije, digitalni tisk in zaščita so pri nas vedno na visokem nivoju, tako vam ni potrebno skrbeti, da bo vaše vozilo videti staro oz. dotrajano. Prav tako pa folija služi kot odlična zaščita za barvo in lak avtomobila in je po odstranitvi vozilo kot novo
Naša ekipa oblikovalcev vam bo pripravila grafiko za vaše vozilo po vaših željah. 
Digitalni tisk in polepitev vozil
omogoča promoviranje med vožnjo in na vsaki lokaciji 24/7.XXL Tisk transparentov in cerad
Nudimo velikoformatni tisk transparentov in cerad/ponjav, ki so odličen način promocije. Njihova velikost je njihova najmočnejša lastnost, ko dodamo še dober dizajn, ki vam ga pripravi naša ekipa, ima vaš oglas garantiran uspeh. So odporni proti vsem vremenskim zahtevam in pripravljeni na montaže na vseh področjih. Postavite jih lahko kjerkoli, ob cestah, fasadah, na dogodkih, kjer je največja frekvenca ljudi, tako imate največ možnosti za uspeh. 


Nalepke in folijski napisi za izložbe
Steklene izložbe so lahko zelo lep del vaše prodajalne, pisarne / poslovnega prostora. Ampak zato jim morate dodati grafike in napise. Zakaj? Zato, da vas stranke lažje opazijo, da zastrete neželene poglede in zato da imate lepo končno podobo. Kakovostne peskane folije, so odličen način, kako zastreti poglede, ena izmed opcij je tudi One-way vision folija, ki vam omogoča vam da vidite ven, zunanji opazovalci pa ne noter. 


Stenske nalepke, tapete in grafike
Želite polepšati puste stene v svojih prostorih ali pisarnah / poslovnih prostorih. Stenske tapete z grafikami so najboljša možnost. Karkoli vam srce po želi, od slik do napisov, ki motivirajo zaposlene, ali samo prinašajo prijetne vibracije v podjetje. Pri nas za vas nudimo oblikovanje grafik in prostorov, kakovosten tisk in polepitev oz. montažo. Naša strokovna ekipa vam bo svetovala in vas usmerila v pravo odločitev.

Tisk zastav in postavitev
Zastave so ena najbolj mogočnih reklamnih sistemov. Visoko in opazno širijo podobo vašega podjetja. Pri nas vam nudimo odličen tisk zastav vseh velikosti in oblik. Nudimo tudi postavitev in oblikovanje. Zastave so nekaj, kar potrebuje vsako podjetje in so odličen kaži pot za vaše stranke.
 
 
Možnosti uporabe in izvedbe:

 • Grafika za izložbe
 • Označevanje vozil
 • Zatemnitve
 • Zastrtje za namen zasebnosti
 • Stenske tapete
 • Napisi in grafike na stenah
 • Napisi in grafike na vozilih
 • Transparenti in cerade
 • Plakati
 • Reklamne table
 • Talne nalepke

naši projekti


Naše delo predstavljajo uspešno zaključeni projekti.

Polepitev stekla

Polepitev vozil

Polepitev steklenih vrat z peskano folijo

V restavraciji Magnet smo polepili steklena vrata s peskano folijo. 
Zastave

Zastave so odličen način, da predstavite svojo blagovno znamko na javnih mestih, športnih dogodkih ali pred vašim poslovnim prostorom.

Naša ekipa strokovnjakov vam lahko pomaga pri izbiri prave velikosti in oblike zastave ter oblikovanju grafičnega materiala, ki se bo najbolj ujemal z vašo blagovno znamko.

Za tisk uporabljamo samo kakovostne materiale, ki so primerni za zunanjo uporabo in so odporni proti vremenskim vplivom. Naša postavitvena ekipa bo poskrbela, da bodo vaše zastave nameščene na primernih mestih, da bodo zagotovo pritegnile pozornost vaše ciljne publike.

Naše storitve tiska in postavitve zastav so prilagojene vašim potrebam, zato vam lahko zagotovimo popolnoma unikatno rešitev. Skupaj bomo izbrali najboljše materiale, obliko in grafike, ki bodo predstavljale vašo blagovno znamko na najboljši način.
Polepitev in design vozil

Pri našem podjetju se zavedamo, da je uspeh vsakega podjetja odvisen od učinkovitih marketinških strategij, zato vam ponujamo priložnost, da svojo blagovno znamko predstavite na edinstven in učinkovit način.

Naša storitev polepljanja vozil vam omogoča, da vaše vozilo postane mobilni oglasni pano, ki privablja pozornost in širi vašo prepoznavnost.

Z našimi kakovostnimi materiali in sodobno opremo zagotavljamo, da bodo vaši oglasi zdržali tudi v najzahtevnejših okoliščinah.

Prednost polepljanja vozil je, da vaš oglas doseže veliko število ljudi na različnih lokacijah, hkrati pa je oglaševanje na ta način cenovno ugodnejše kot tradicionalne oblike oglaševanja. Poleg tega pa vozila, ki so oblečena v barve vaše blagovne znamke, izgledajo izjemno profesionalno.
ROLL-up promocijska stojala

Roll-up stojala so idealna za vaše prihajajoče dogodke in sejme.

Naša Roll-up stojala so preprosta za uporabo in prenosljiva, kar pomeni, da jih lahko enostavno prenašate in postavite kjerkoli želite. Z njimi lahko učinkovito oglašujete svojo blagovno znamko, izdelke ali storitve, saj bodo zagotovo pritegnila pozornost.

Vsako stojalo je opremljeno z visoko ločljivo grafiko, ki jo lahko popolnoma prilagodite svojim potrebam. Naša ekipa strokovnjakov vam lahko pomaga pri oblikovanju in izdelavi grafike, ki bo ustrezala vašim zahtevam.

Poleg tega pa so naša Roll-up stojala cenovno ugodna, kar je idealno za manjša podjetja ali posameznike z omejenim proračunom.

Za več informacij o naših Roll-up stojalih nas kontaktirajte. Veselimo se sodelovanja z vami in vam zagotavljamo, da boste z našimi stojali dosegli odlične marketinške rezultate.
Stenska grafika z sponzorji

Polepitev stene za medijsko hišo, ki je želela imeti steno z njihovimi spoznorji. 
Tisk in postavitev zastav

Za vas nudimo ugoden tisk, izdelavo in postavitev vseh vrst zastav.
Polepitev vozila Mizarstvo Krapež

Za mizarstvo Krapež smo polepili kombi z njihovimi označbami. 
Veliko formatni tisk

Veliko formatni tisk in postavitev samo stojiečih roll-up reklamnih sistemov za scv summit, ki je imelo svojo konferenco na bledu v hotelu Bled Rose.
Hotspot Caffe in Bistro polepitev restavracije

Enobarvne vitražne samolepilne folije za steklo.
Moj terapevt velikoformatni tisk

V centru Ljubljane, kjer se nahaja podjetje Moj terapevt smo izdelali XXL transparent z tiskom, ki mimoidoče obvešča o lokaciji podjetja. 
TEAM stenske nalepke

Motivacijski stenski folijski napis.
Moj denar nalepke na steklu

Označevanje poslovnega prostora za IT podjetje MojDenar IT. Napisi za steklena vrata iz efekt folije (peskano steklo) ter trodimenzionlana tabla iz pleksi stekla (kombinacija različnih akrilnih/pleksi stekel).
Brendiranje koles z nalepkami

Označbe koles za hotel.
Golden Rose stenske nalepke

Za poslovalnico Golden Rose smo izdelali celotno podobo. V notranjosti pa izdelali tudi stenske označbe. 
Zmagujemo stenske grafike

ZOO market reklamna tabla

Napis iz samolepilnih plotanih (izrezanih) stenkih nalepk.
Zobna ordinacija Premiodent polepitev stekla

Oprema steklenih površin s peskano folijo.
Oddaj povpraševanje:

Za natančno ponudbo nam v povpraševanju napišite sledeče podatke:
 • Katero storitev želite
 • Za izračun ponudbe datoteke naložite v vektorski obliki oziroma v krivuljah v merilu. Sprejemamo datoteke stl,dxf, dwg, ai, eps ali pdf.
 • Za enostavnejše izreze zadostuje skica oz. načrt v jpeg formatu z merami. Pri merah določite merske enote.
Priprava datotek

Za izračun ponudbe je potrebno datoteke poslati v vektorski obliki oziroma v krivuljah v merilu. Sprejemamo datoteke stl, dxf, dwg, ai, eps ali pdf. Za enostavnejše izreze zadostuje skica oz. načrt. Za 3D rezkanje pa lahko stl ali obj.
Naloži datoteko(omejitev 2Mb)
KAKO DELUJEMO

Prikaz poteka celotnega poslovnega procesa
1
Povpraševanje
Pošljite nam vaš dizajn ali želje, ki jih imate.
2
Ponudba
Pošljemo vam ne obvezno ponudbo.
3
Izdelava
Po potrditvi pogojev ponudbe pošljemo predogled, izdelamo vaš izdelek in ga dostavimo.
4
Montaža
Dobite natančna navodila za pomoč pri montaži, lahko pa montažo izvede naša strokovna ekipa
Vse pravice pridržane © ELP d.o.o. 2022, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh elp.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.