Reklamne table
Notranji Design
Cnc - Obdelava
Pleksi steklo

POGOJI POSLOVANJA

 

VAROVANJE ZASEBNOSTI - Splošni pogoji


ELP d.o.o. spoštuje zasebnost svojih uporabnikov. Upravljalec osebnih podatkov, ki jih posameznik posreduje ob dostopu do spletne strani ali jih vpiše znotraj te spletne strani, je podjetje ELP d.o.o., Na postajo 40a, 1315 Velike Lašče, matična številka: 3940616000 (v nadaljevanju tega besedila upravljalec osebnih podatkov). Posameznik dovoljuje upravljalcu uporabo osebnih podatkov, ki jih ta posreduje ob pošiljanju povpraševanja, ob prenosu e-kataloga, druge publikacije ali v ostalih primerih, ko vpiše svoje osebne podatke na spletno stran elp.si, za namene obveščanja o storitvah in novicah povezanih s podjetjem ELP d.o.o. ter za prenos e-kataloga, drugih publikacij ali izpolnitev drugih storitev, na katere se preko spletne strani prijavlja posameznik.

Posameznik izjavlja in potrjuje, da podjetju ELP d.o.o. dovoljuje objavo fotografij in video posnetkov, če so ti nastali v okviru dogodkov organiziranih s strani podjetja ELP d.o.o., za lastno promocijo v različnih medijih (npr. spletni strani, socialnih profilih ELP.si, v sklopu različnih PR člankov, za kreative oglaševalskih kampanj ostalo). ELP d.o.o. zagotavlja uporabo fotografij in videoposnetkov zgolj v navedene namene in nikoli v osebno škodo ali žalitev fotografirane ali snemane osebe.

Posameznik, ki dostopa do spletnih strani upravljalca osebnih podatkov ter na njih izpolne spletni obrazec s svojimi podatki, se strinja, da lahko ta zbira podatke o obiskih spletnih strani za namene analize interesa obiskovalca za nakup ter posledično za pripravo prilagojene ponudbe posamezniku. Podatke, pridobljene za zgoraj opredeljene namene, lahko upravljalec osebnih podatkov posreduje zunanjim administratorjem sistema ter drugim osebam, ki dostopajo do podatkov v imenu in na račun upravljalca osebnih podatkov.

Posameznik izjavlja in potrjuje, da je seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj v skladu z določbami 29., 30., 31., 32. in 33. zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) – Uradni list RS, št. 94/ 2007.

Izjavlja tudi, da je seznanjen z dejstvom, da je posredovanje podatkov prostovoljno ter da v primeru, če podatkov ne bo posredoval, upravljalec ne bo izvedel prenosa e-kataloga, druge publikacije ali izpolnil druge storitve na katere se prijavlja posameznik oziroma ne bo izvedel analize interesa obiskovalca spletne strani ter pripravil prilagojene ponudbe posamezniku. Če posameznik ne želi, da mu upravljalec osebnih podatkov pripravi prilagojeno ponudbo glede na obisk njegove spletne strani, lahko bodisi onemogoči piškotke na svojem brskalniku ali pa ne posreduje svojih podatkov znotraj obrazca na spletni strani upravljalca ter tako zagotovi svojo anonimnost.

Privoljenje lahko posameznik prav tako kadarkoli prekliče z obvestilom o prenehanju uporabe njegovih osebnih podatkov na naslov info@elp.si.

ELP d.o.o. ne bo preverjal, urejal ali razkril vsebine spletnih strani uporabnikov, razen v primeru, da mu tako veleva zakon ali če bo to potrebno da: (1) se zaščitijo interesi in pravice podjetja ELP d.o.o. ali da (2) se popravijo in odpravijo težave pri programski opremi ali storitvah.

Uporaba piškotkov
Na spletni strani uporabljamo tehnologijo piškotkov, ki nam omogoča sledenje uporabnikove poti po spletni strani, registracijo aktivnosti uporabnikov na tej spletni strani ter ocenjevanje in izboljševanje spletne strani z namenom, da bi jo lahko naredili kar najbolj prijazno do uporabnikov. Sami lahko svoj spletni brskalnik nastavite tako, da izključite možnost dela s piškotki, ali tako, da vas opozori, kadar bodo piškotki poslani.
Na spletni strani zagotavljamo obvestilo s privolitvijo in uporabnika ustrezno obveščamo o možnostih nastavitev piškotkov. Na spletni strani brez izrecne privolitve ne uporabljamo piškotkov, ki potrebujejo privolitev uporabnika za namestitev. Zagotavljamo možnost naknadne spremembe privolitve uporabnika s tem, da obvestilo ohranja na vidnem mestu na spletni strani.

Vrste piškotkov, njihov namen in čas trajanja:
Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Spletno mesto uporablja piškotke, ki so opredeljeni v nadaljevanju:

Ime piškotka         Namen piškotka                Čas trajanja
Piwik Analytics    Statistika ogledov strani    Do izbrisa uporabnika oz. 36 mescev od obiska spletne strani

Vsi brskalniki vam omogočajo nadzor nad piškoti. Dostop do nastavitev piškotkov v izbranem brskalniku je opisan spodaj:
Microsoft Internet Explorer: Start button > Internet Explorer > Tools > Internet Options > Privacy > Settings
Mozilla Firefox: Firefox menu > Preferences > Privacy
Google Chrome: Chrome menu > Settings > Show advanced settings > Privacy > Content settings > Cookies
Apple Safari: Safari > Preferences > Security
Opera: Opera > Preferences > Advanced > Network

V primeru, da nadgradite vaš brskalnik ali napravo z novo različico, je potrebne nastavitve piškotkov ponovno urediti.

Začasen izklop spletnih piškotov
Najhitrejši in najenostavnejši način za preprečitev shranjevanja spletnih piškotov pri vseh spletnih brskalnikih je uporaba tako imenovanega »zasebnega okna«. Zasebno brskanje nam namreč omogoča, da obiskujemo splet, ne da bi spletni brskalnik pri tem shranjeval kakršnekoli informacije o straneh, ki smo jih obiskali.
 

 

Vse pravice pridržane © ELP d.o.o. 2022, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh elp.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.