Reklamne table
Notranji Design
Cnc - Obdelava
Pleksi steklo

vroča žica


Izrezi z vročo žico

Vroča žica je stroj, s katerim režemo stiropor v 2D tehniki. Napisi iz stiropora so cenovno dostopnejši in lahki, popestrimo/pobarvamo pa jih lahko tudi z barvami na vodni osnovi.

3D napisi in znaki iz stiropora 

Montaža napisov je enostavna, a vseeno prilagojena potrebam in željam vašega podjetja. 
V kolikor želite napisu dodati težo ter ga zaščititi pred raznimi vremenskimi vplivi, vam nudimo montažo na podstavku. Odločite (pa) se lahko tudi za prostostoječ napis, pri katerem so črke oblikovane z ustrezno globino in debelino, kar jim omogoča potrebno stabilnost in čvrstost. 
Ker pa se zavedamo, da oblika in material (v reklamni industriji) (še zdaleč) nista vse, vam nudimo tudi kvalitetno barvanje napisov iz stiropora na želeno barvo.
Prednosti napisov iz stiroporja

 • Na vaših dogodkih predstavlja dodano vrednost in višji nivo 
 • Ob pravilnem skladiščenju možna večkratna uporaba
 • Primerni so tako za notranje kot zunanje oglaševanje
 • Idealno za razstave (lahek transport)
 • Izložbe v trgovinah
 • Napisi na fasadah

naši projekti


Naše delo predstavljajo uspešno zaključeni projekti.
Reklamni napis TedX

Reklamni napisi so ključnega pomena za uspeh dogodkov, saj zagotavljajo vizualno komunikacijo in pomagajo ustvariti privlačno in nepozabno vzdušje. Naše podjetje je specializirano za izdelavo kakovostnih reklamnih napisov in reklamnih tabel, kar nam omogoča, da strankam zagotovimo odlične izdelke in storitve.

Nedavno smo s ponosom sodelovali pri izdelavi reklamnega napisa iz stiropora za prestižni dogodek TEDx.

Naša ekipa strokovnjakov je pozorno prisluhnila zahtevam stranke in skrbno načrtovala izdelavo reklamnih napisov, da bi zagotovila popolno prileganje temi dogodka. Reklamni napisi iz stiropora so odlična izbira za dogodke, kot je TEDx, saj so lahki, enostavni za prenašanje in montažo ter ponujajo privlačen estetski videz.

Pri izdelavi reklamnih napisov uporabljamo najnovejše tehnologije in materiale, kar nam omogoča, da ustvarimo edinstvene in kreativne koncepte za naše stranke. Naša zavezanost kakovosti in nenehno izpopolnjevanje naših tehnik izdelave reklamnih napisov nam je omogočila, da postanemo eden vodilnih ponudnikov v tej industriji.

Za izdelavo reklamnih tabel in napisov smo uporabili vrhunski stiropor, ki je bil natančno obrezan in oblikovan, da ustreza zahtevam TEDx dogodka. Končni rezultat je bil impresiven reklamni napis, ki je dodal vizualni učinek in pripomogel k uspehu dogodka.

Naše podjetje se zavezuje k izjemni kakovosti in zadovoljstvu strank pri izdelavi reklamnih napisov in reklamnih tabel. Če iščete zanesljivega partnerja za vaš naslednji dogodek ali projekt, se obrnite na nas.

Zagotavljamo visokokakovostne storitve in izdelke, ki bodo vašemu podjetju ali dogodku omogočili, da izstopa in pritegne pozornost vaše ciljne skupine.

Kontaktirajte nas danes in izvedeli boste, kako lahko naše storitve izdelave reklamnih napisov in reklamnih tabel prispevajo k uspehu vašega projekta ali dogodka. Naša ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem svetovala in vam pomagala pri izbiri najboljše rešitve za vaše potrebe.
Napis iz stiropora

Napis iz stiroporja za praznovanje rojstnega dne. Napis iz stiropora je pobarvan v črno barvo in ima spredaj na črkah zlato pleksi steklo.
Doget napis iz stiropora z grafiko

Reklamni napis iz stiropora z digitalnim tiskom za trgovino za male živali DOget na vrhniki.
Konteiner

Trodimenzionalni napis iz stiropora na stojalu iz pleksi stekla (debeline 10mm). Obdelano z CNC strojem za rezanje z vročo žico in laserskim, računalniško vodenim, rezalnikom.
Kavarna Lunca reklamni napis

Oblikovanje celostne podobe. Izdelava 3D logotipa iz stirodura, oprema izložb s peskano folijo ...
inOrbit 3D napisi iz stiropora

Izdelava 3D XXL reklamnih napisov iz stiropora za marketinško konferenco InOrbit. Reklamni napis je odlična vrednost za dogodek, saj se ljudje slikajo ob njemu in ga objavljajo na socialnih omrežjih. Reklamni napis je odporen na vreme in veter. Primeren je za večkratno uporabo zato, ga uporabljajo vsako leto.
Ribarnica ELeclerc 3D napis iz stiropora

Reklamni napis in motivi iz stiropora za trgovski center E. Leclerc. 
Reklamni napis je namenjen za predel ribarnice v trgovini, ki je sedaj bolj izpostavljen in opazen. Stiropor je pobarvan na barve njihove blagovne znamke in s tem odraža njihovo identiteto.
Hankook 3D napis iz stiropora

Velik 3D napis iz stiroporja za podjetje Hankook. Taka vrsta napisov je samo stoječa odporna na vremenske vplive in je možna v barvi po želji stranke. So odlična dodana vrednost na dogodkih in lahko lepo dodajo k vizualni izkušnji stranke.
TEDx Velenje 3D napis iz stiropora

3D XXL reklamni napis za govorski dogodek TedX Velenje, ki smo ga postavili na odru in je pobarvan na rdečo in sivo barvo. 
Garderoba 3D napis

Reklamna tabla s trodimenzionalnim napisom iz stirodura.

 
Sempl 3D napis za dogodek

Trodimenzionalni napis iz stiropora za Sempl 19 (Regijska konferenca medijskih trendov).
Oddaj povpraševanje za izrez z vročo žico:

Za natančno ponudbo nam v povpraševanju napišite sledeče podatke:
 • vrsto materiala (stiropor, stirodur)
 • debelina napisa ali znaka
 • če želite barvanje napišite RAL barve
 • za koliko barv gre
 • ali je montaža z naše strani
 • osebni prevzem ali dostava
 • za natančen izračun naložite dokument v vektorski obliki.
Priprava datotek

Za izračun ponudbe je potrebno datoteke poslati v vektorski obliki oziroma v krivuljah v merilu. Sprejemamo datoteke stl, dxf, dwg, ai, eps ali pdf. Za enostavnejše izreze zadostuje skica oz. načrt. Za 3D rezkanje pa lahko stl ali obj.
Naloži datoteko(omejitev 2Mb)
KAKO DELUJEMO

Prikaz poteka celotnega poslovnega procesa
1
Povpraševanje
Pošljite nam vaš dizajn ali želje, ki jih imate.
2
Ponudba
Pošljemo vam ne obvezno ponudbo.
3
Izdelava
Po potrditvi pogojev ponudbe pošljemo predogled, izdelamo vaš izdelek in ga dostavimo.
4
Montaža
Dobite natančna navodila za pomoč pri montaži, lahko pa montažo izvede naša strokovna ekipa
Vse pravice pridržane © ELP d.o.o. 2022, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh elp.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.