Reklamne table
Notranji Design
Cnc - Obdelava
Pleksi steklo

Zelena stena z napisom Supernova


Izziv:
Podjetje Supernova je želelo izboljšati vizualno podobo svojega nakupovalnega centra v središču mesta. Želeli so unikaten in privlačen izdelek, ki bi privabljal pozornost obiskovalcev in poudaril njihovo blagovno znamko.

Rešitev:
Naša ekipa je pripravila predlog za izdelavo 3D napisa na zeleni steni iz umetnih rastlin. Ideja je bila, da se napis vključi v naravno okolico in da se s tem ustvari edinstven izdelek, ki bo privlačen in pozitiven za obiskovalce nakupovalnega centra.

Za izvedbo projekta smo najprej izmerili površino stene in določili najprimernejšo lokacijo za napisa. Nato smo pripravili načrt za izdelavo 3D napisa, ki je vključeval uporabo umetnih rastlin, ki so bile izbrane glede na specifične zahteve podjetja Supernova. Po izdelavi napisa smo ga namestili na steno, kjer smo s pomočjo profesionalnih orodij in opreme zagotovili stabilnost in varnost izdelka.

Rezultati:
Izdelan 3D napis na zeleni steni iz umetnih rastlin je postal glavni vizualni element v nakupovalnem centru in privablja pozornost obiskovalcev. Podjetje Supernova je bilo zadovoljno z izdelkom, saj je ta pomagal izboljšati prepoznavnost njihove blagovne znamke in ustvariti prijetno vzdušje v nakupovalnem centru. Poleg tega pa je bil izdelek tudi cenovno ugoden in je bil izdelan v zelo kratkem času.
Vse pravice pridržane © ELP d.o.o. 2022, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh elp.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.