Reklamne table
Notranji Design
Cnc - Obdelava
Pleksi steklo

Živa center 3D napis


Za Živa center smo izvedli projekt izdelave 3D reklamnega napisa na fasadi njihovega poslovnega objekta. Naročnik je želel nekaj unikatnega, elegantnega in prefinjenega, kar bi ustrezalo podobi in stilu njihovega podjetja. Naša ekipa je skupaj z naročnikom oblikovala dizajn napisa, ki je vključeval izrezane črke iz belega pleksi stekla, ki so bile osvetljene z LED lučmi.

Preden smo začeli z izdelavo, smo skupaj s naročnikom natančno načrtovali postavitev napisa in se dogovorili o vrsti materialov, ki jih bomo uporabili. Odločili smo se za kakovostno belo pleksi steklo, ki ima odlične lastnosti za izdelavo 3D reklamnih napisov. Pleksi steklo je bilo rezano z najsodobnejšimi CNC stroji in izrezane črke so bile nato skrbno sestavljene in pritrjene na fasado.

Končni rezultat je bil impresiven in eleganten 3D reklamni napis, ki se je odlično ujel s celotno podobo poslovnega objekta in predstavljal pomemben element pri privabljanju strank. Naročnik je bil z našo storitvijo izjemno zadovoljen in je pohvalil našo strokovnost, znanje in predanost pri izvedbi projekta. Naša storitev je Živa centru pomagala pri izgradnji prepoznavne blagovne znamke in pri privabljanju novih strank, ki si želijo kakovostnih storitev za nego obraza in telesa.
Vse pravice pridržane © ELP d.o.o. 2022, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh elp.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.