Reklamne table
Notranji Design
Cnc - Obdelava
Pleksi steklo

Galekom


Podjetje Galekom je v sodelovanju z našo ekipo obogatilo svoje prostore z edinstvenimi reklamnimi napisi iz pleksi stekla, ki so zdaj glavni poudarek v notranjem označevanju na vratih in pultu.

Estetska Eleganca Pleksi Stekla:
Naša ekipa je ustvarila in prilagodila reklamne table iz pleksi stekla, ki so v trenutnem okolju resnično izstopale. Pleksi steklo je znano po svoji prozornosti, ki daje prostoru sodoben in minimalističen videz. Ta izbor materiala omogoča, da reklamni napisi nevsiljivo komunicirajo sporočila, hkrati pa poudarijo profesionalnost podjetja Galekom.

Notranje Označevanje na Vratih:
Naše reklamne table iz pleksi stekla so bile nameščene na vratih, kar je poskrbelo za odličen prvi vtis obiskovalcem. Na vratih so zdaj jasno vidne informacije o podjetju, njihovi ponudbi ter kontaktne informacije. To pomaga obiskovalcem hitro najti želeno in se počutiti dobrodošle.

Pult, ki Govori o Profesionalnosti:
Pult v recepciji je srce vsakega poslovnega prostora. Z našimi reklamnimi napisi iz pleksi stekla na pultu, je profesionalnost podjetja Galekom še dodatno poudarjena. Poleg tega so dodane tudi subtilne informacije o njihovih storitvah in vrednotah, kar je odličen način za izobraževanje strank med čakanjem.

S tem projektom smo dokazali, da se lahko estetika in funkcionalnost združita v popolno notranje označevanje. Naš cilj je bil ustvariti trajno rešitev, ki bo podjetju Galekom služila dolgo časa in omogočila, da še naprej blesti v svoji panogi.

Če tudi vi razmišljate o izboljšanju svojih poslovnih prostorov s pomočjo edinstvenih reklamnih tabel iz pleksi stekla, nas kontaktirajte. Naša ekipa je tukaj, da vam pomaga uresničiti vaše vizije in narediti vaš prostor privlačen ter profesionalen.
Vse pravice pridržane © ELP d.o.o. 2022, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh elp.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.