Reklamne table
Notranji Design
Cnc - Obdelava
Pleksi steklo

Bungalow Portorož 3D svetlobni napis


Eden naših ljubših projektov in projektov na katerega smo res ponosni je 3D svetlobni napis za restavracijo Bungalow v Portorožu. Napis je samostoječ z 3D črkami, ki so narejene iz inox železa, sprednji del črke pa je osvetljen. 
Je napis, ki pritegne pozornost vsakega in res doda k vizualni izkušnji.

Restavracija Bungalow ob Portoroški plaži je predstavila svoj projekt: izdelavo totema/pilona s 3D svetlobnim napisom, ki zagotovo pritege pozornost gostov ter jih spodbudi k fotografiranju in deljenju svojih utrinkov na družbenih omrežjih.
Totem/pilon s 3D svetlobnim napisom je atraktiven dodatek, ki izstopa med ostalimi elementi v okolici restavracije. 

Narejen je iz trpežnih in kakovostnih materialov ter osvetljen z najsodobnejšimi LED lučmi, kar zagotavlja, da bo napis izstopal tudi v nočnem času. S 3D učinkom, bo napis pritegnil pozornost in vzbudil zanimanje gostov, da se ustavijo in si ga ogledajo ter seveda posnamejo selfije in fotografije.
Namen totema/pilona s 3D svetlobnim napisom je predvsem v tem, da goste opozori na prisotnost restavracije Bungalow, ki je znana po kakovostni hrani in prijetnem ambientu. Napis bo gostom približal imidž restavracije ter jih spodbudil k obisku in uživanju v njihovi ponudbi.

Projekt izdelave totema/pilona s 3D svetlobnim napisom je edinstvena in inovativna ideja, ki bo nedvomno pritegnila pozornost gostov ter jim zagotovila nepozabno izkušnjo. Restavracija Bungalow se s tem projektom uvršča med najboljše restavracije na Portoroški plaži, ki vedno stremijo k zadovoljstvu svojih gostov.

 
Vse pravice pridržane © ELP d.o.o. 2022, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh elp.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.