Reklamne table
Notranji Design
Cnc - Obdelava
Pleksi steklo

3D prelivajoče črke


Eden naših najljubših projektov. 3D svetlobni napis, ki uporablja LED pixel tehnologijo za ustvarjanje prelivajočih se animacij. 
Celoten napis krasi steno WOOP! Centra v Ljubljanskem BTC-ju.
3D napis je sestavljen iz najkvalitetnejših materialov in narejen po meri za našega naročnika.
Prostoru doda unikatno izkušnjo, ki jo klasične reklamne table ne prinesejo.  

Projekt je tako uspešno združil najnovejše tehnologije v oblikovanju in izdelavi 3D svetlobnih napisov, LED pixlov ter animacije s klasičnim elementom oblikovanja reklamnih tabel.
Celotno delo smo prilagodili željam in potrebam naše stranke, kar je privedlo do izjemne vizualne privlačnosti. S tem projektom se je zagotovil cilj, ki je bil usmerjanje strank v prostoru in povečanje atraktivnosti objekta.

Projekt 3D reklamnega usmerjevalnega notranjega napisa za zabaviščno areno v kateri je bowling center, escape rooms, laser tag.
Z LED pixli ter animacijo barv je odličen način, kako izboljšati notranji dizajn in ustvariti učinkovito usmerjanje strank v pravi del arene.

Poleg tega pa takšen 3D napis v prostoru zagotovo privabi pozornost in pomaga pri promociji vaše zabaviščne arene.
Uporaba LED pikslov v notranjem dizajnu omogoča animacijo in spreminjanje barv, kar ustvarja privlačen in vznemirljiv vizualni učinek, ki privablja pozornost in ustvarja nepozabno izkušnjo za vaše stranke.
Takšen projekt se najpogosteje uporablja v zabaviščnih arenah, igralnicah, trgovskih centrih in drugih prostorih, kjer je pomembno, da se stranke lahko hitro in učinkovito orientirajo.

V tem primeru pa je še posebej pomembno, da se stranke hitro in učinkovito usmerijo v pravi del arene, kjer se nahajajo posamezne aktivnosti.

Če iščete inovativen način, kako izboljšati notranji design vaše zabaviščne arene in hkrati zagotoviti učinkovito usmerjanje strank, je 3D reklamni usmerjevalni notranji napis z LED pixli in animacijo barv ter usmerjevalne table odlična izbira. Z njimi boste lahko ustvarili edinstveno in nepozabno izkušnjo za svoje stranke, ki se bo zagotovo odražala v pozitivni rasti vašega poslovanja.
 
Vse pravice pridržane © ELP d.o.o. 2022, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh elp.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.