Reklamne table
Notranji Design
Cnc - Obdelava
Pleksi steklo

Printec Svetlobni napis


Izdelava Reklamne Table in Svetlobnega Napisa za Pisarno Podjetja Printec

Opis projekta: V našem zadnjem projektu smo sodelovali s podjetjem Printec, kjer smo ustvarili izjemno privlačno reklamno tablo in svetlobni napis, ki sta zdaj nepogrešljiva elementa v njihovi pisarni. Cilj našega projekta je bil izdelati izjemno privlačen in izstopajoč svetlobni napis, hkrati pa ustvariti tudi reklamno tablo, ki bo izpolnila specifične potrebe podjetja Printec.

Izdelava Svetlobnega Napisa: Začeli smo z izdelavo osupljivega svetlobnega napisa, ki je zdaj nepogrešljiv del pisarne Printec. Pri tem smo uporabili najnovejšo tehnologijo LED osvetlitve, ki zagotavlja enakomerno osvetlitev in dolgo življenjsko dobo. Svetlobni napis smo izdelali iz trpežnih materialov, kar bo zagotovilo dolgotrajno uporabo brez potrebe po pogostem vzdrževanju. Posebno pozornost smo namenili skladnosti z blagovno znamko in barvno shemo podjetja Printec, tako da se svetlobni napis popolnoma zlije s celotno pisarno.

Reklamna tabla služi kot izredno informativen in marketinški element, ki pritegne pozornost strank in obiskovalcev. Oblikovali smo jo tako, da jasno predstavlja identiteto Printec, hkrati pa ponuja uporabne informacije, kot so delovni časi in kontaktne podrobnosti.
Rezultat našega projekta je bil izjemno privlačen in funkcionalen svetlobni napis oz. reklamna tabla, ki pomembno prispeva k izboljšanju prepoznavnosti podjetja Printec med strankami in obiskovalci. S tem projektom smo uspešno združili strokovno znanje naše ekipe in specifične potrebe podjetja Printec, kar je pripomoglo k doseganju odličnih rezultatov.

Če iščete strokovno izdelane svetlobne napise in reklamne table za vaše podjetje, smo prava izbira. Naša ekipa je specializirana za ustvarjanje prilagojenih rešitev, ki bodo izpolnile vaše potrebe in povečale vidnost vaše blagovne znamke. Skupaj lahko ustvarimo izjemno prvi vtis in povečamo prepoznavnost vašega podjetja.
Vse pravice pridržane © ELP d.o.o. 2022, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh elp.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.