Reklamne table
Notranji Design
Cnc - Obdelava
Pleksi steklo

Cargo X 3D zeleni napis


Projekt, ki smo ga izvedli, je bil izdelava 3D napisa s travo za podjetje CargoX.
Napis smo izdelali iz trdnega materiala, kot sta aluminij in pleksi/akrilno steklo. V skeletu napisa smo ustvarili prostor, ki smo ga napolnili z umetno travo. Rezultat je bil impresiven 3D napis, ki je kombiniral trdne materiale z umetno travo, ki daje napisu poseben in unikaten videz. 


S 3D znakom smo v notranjosti prostorov dosegli učinek zelene oaze, kar ustvarja prijetno in sproščujočo izkušnjo za zaposlene in stranke. Uporabili smo umetno rastlino, ki ne potrebuje veliko vzdrževanja.


​​​V sodelovanju s podjetjem HISHA smo tako izdelali kakovosten 3D znak z zelenjem, ki ne samo, da privablja pozornost strank, ampak tudi ustvarja prijetno in sproščeno vzdušje za zaposlene. Ta projekt je primer dobre prakse za uporabo 3D znakov v notranjem dizajnu prostorov, ki spodbujajo kreativnost in produktivnost, hkrati pa dodajo naravni element v vaš ambient.

Če iščete učinkovit način za popestritev prostorov, reklamiranje vašega podjetja ali pa želite ustvariti prijetno delovno okolje, potem so 3D znaki z zelenjem odlična izbira za vas. Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo pri izdelavi 3D znaka ali označevalne table po meri za vaše potrebe.

 
Vse pravice pridržane © ELP d.o.o. 2022, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh elp.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.